Яку читати молитву, щоб завагітніти

Яке це нещастя для жінки і для сімейної пари, якщо вони хочуть дитину, а завагітніти не виходить. Особливо, якщо обидва здорові і лікарі тільки руками розводять.

Кажуть, що в таких ситуаціях може допомогти молитва, щоб завагітніти. Це молитва подружжя, дітей, які не імущих.

За церковними канонами, щоб молитва допомогла, потрібно відвідувати церкву, причащатися і сповідатися. Але головне — моліться з чистим серцем і любаямолітва буде почута.

Молитва, чтобы забеременеть

Багато скептиків заперечують силу молитви, але, скільки молодих і не дуже сімей знайшли щастя мати дітей, завдяки молитві. Віра здатна творити чудеса. Навіть в самих безнадійних випадках завжди залишається місце диву. Потрібно тільки вірити і молиться.

Молитва подружжя, дітей, які не імущих

Почуй нас, Милосердний і Всемогутній Боже, да молінням нашим послана буде благодать Твоя. Будь милостивий, Господи, до молитви нашої, згадай закон Твій про примноження роду людського і будь милостивим Покровителем, так Твоєю допомогою збережеться Тобою ж встановлене.

Ти властною силою Твоєю з нічого все сотворив і поклав початок усього в світі існуючого — створив і людину за образом своїм і високою тайною освятив союз подружжя у Предуказаніе таємниці єднання Христа з Церквою.

Призри, Милосердний, на рабів цих … (Імена), союзом подружнім поєднаних і благають про Твою допомоги, нехай буде на них милість Твоя, нехай будуть плідні і так побачать вони син твого своїх навіть до третього і четвертого роду, і до бажаної старості доживуть, і ввійдуть в Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому всяка слава, честь і поклоніння личить зі Святим Духом на віки. Амінь

Розповідають безліч випадків, коли молитва допомагала жінкам завагітніти.

У православ'ї при безплідді моляться Праведним Йоакима і Анни, батьків Пресвятої Діви Марії. Ці батьки довгі роки страждали від безпліддя і під старість народили пресвяту Діву Марію. Моляться Пророку Захарії і пресвятої Єлизаветі, батькам Іоанна Предтечі, у яких також до старості не було дітей.

Звичайно, найкраще сходити до церкви , поговорити зі священиком, щоб він порадив які обряди виконувати, і какіемолітви вимовляти, щоб зачати дитину. Є і святі місця, відвідування яких дарує безплідним парам народження дитини.

Відео-матеріали по темі статті

Молитва від безпліддя:

Існують спеціальні стародавні мантри про зачаття дитини:

Настрій на народження дітей:

Благословення на народження дитини:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *